Fjalor Spanjisht - Anglisht:

tranquila

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "tranquila":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "tranquila" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "tranquila":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: tranquila, unhasty, easygoing, peaceful, still, calm, quiet, laid-back  
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0277 / 0.0153 (45)
Mbrapsht në krye