Fjalor Spanjisht - Anglisht:

sobrepujar

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "sobrepujar":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "sobrepujar" në anglisht.
 
Konjugimi:
.
 
Shprehjet që përmbajnë "sobrepujar":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: sobrepujar, outbid, outclass, outdo, surpass, to outbid, surpass, to outdo
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0267 / 0.0167 (41)
Mbrapsht në krye