Fjalor Spanjisht - Anglisht:

medir

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "medir":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "medir" në anglisht.
 
Konjugimi:
.
 
Shprehjet që përmbajnë "medir":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: medir, measure off, scan, be, to measure, gage, gauge, plot
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0293 / 0.0167 (56)
Mbrapsht në krye