Fjalor Spanjisht - Anglisht:

gusto

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "gusto":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "gusto" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "gusto":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: gusto, flavor, pleasure, see Ątanto gusto!, taste, whim, flavor, flavour
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
1.1839 / 0.1218 (69)
Mbrapsht në krye