Fjalor Spanjisht - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "flan":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "flan" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "flan":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: flan, caramel custard, cream, cream caramel, custard, creme caramel, mold, mould
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
1.3206 / 0.2416 (46)
Mbrapsht në krye