Fjalor Spanjisht - Anglisht:

encinta

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "encinta":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "encinta" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "encinta":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: encinta, expectant, pregnant, see mujer encinta, with young, pregnant, pregnant, with young
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0218 / 0.0126 (40)
Mbrapsht në krye