Fjalor Spanjisht - Anglisht:

empezaron

Shprehjet që përmbajnë "empezaron":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: empezaron, Spanjisht - Anglisht Fjalor, Spanjisht, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Spanjisht, shërbimit të përkthimit Spanjisht- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0200 / 0.0134 (32)
Mbrapsht në krye