Fjalor Spanjisht - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "caja":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "caja" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "caja":
Spanjisht Anglisht
.
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: caja, cashier's office, chest, drum, housing, money box, capsule, case
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0688 / 0.0324 (131)
Mbrapsht në krye