Fjalor Spanjisht - Anglisht:

chirota

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "chirota":
Spanjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "chirota" në anglisht.
 
Deri tani, 6,838,125 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 36,243.
Tags: chirota, tough woman, Spanjisht - Anglisht Fjalor, Spanjisht, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Spanjisht, shërbimit të përkthimit Spanjisht- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-spanish-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0446 / 0.0356 (38)
Mbrapsht në krye